Reviews

Het blijft voor mij verbazingwekkend hoe goed dat middel werkt dat je ontwikkeld hebt.
Het ging nl. een paar dagen niet goed met mijn vrouw. Ze was erg dwarrelig en onzeker en sliep veel te veel. Ik maar piekeren wat er aan de hand zou kunnen zijn. Tijdens het piekeren dacht ik ineens: controleer de tabletten en ja hoor: Ze had 2 keer haar tabletten niet ingenomen. Dus meteen 1. De volgende dag natuurlijk ook en in de loop van de dag kwamen de veranderingen die eerder in gang waren gezet weer terug. Wij hebben hiermee bewezen hoe goed het McS-complex werkt. Echt een lichtpunt in deze saaie tijd, waarin weinig te beleven valt en we ons best blijven doen gezond en fit zonder sportschool te blijven.

Vrouw

Even een berichtje van ons. Wij hebben inmiddels de tweede serie pillen tot ons genomen. Wij merken allebei vooruitgang!! Fijn hè!!

Man, 77 jaar

Ik ben de pillen gaan slikken om beter te slapen. Dat is niet beter geworden, maar ook niet slechter. Wel doet het duidelijk iets met mijn geheugen. Ik heb veel minder dat ik niet op een woord kan komen of ergens naar toe loop en dan denk "wat ging ik hier ook weer doen".
Een bijkomend voordeel: ik ben door het slikken van de pillen veel beter gaan opletten dat ik voldoende water drink.

Vrouw, 72 jaar

Ik ben de pillen gaan slikken om toename van gebreken tegen te houden of terug te dringen. Ik slik ze nu een jaar. Ik heb geen toename van de verschijnselen, met name het trillen. Vergeetachtigheid lijkt minder toe te nemen, komt tot stilstand.

Man, 69 jaar

Hoewel ik McS complex  preventief nam, heb ik wel gemerkt dat bijv namen of begrippen mij sneller te binnen schieten. Daarnaast bespeur ik ook enige toename van helderheid - terwijl ik mijzelf altijd al helder vind -!

Man, 68 jaar

Ik heb het gevoel dat ik beter op namen ed kom sinds ik het gebruik. Ik wil graag doorgaan in september. Ik zie het ook als preventief.

Man, 67 jaar

Ik wil even laten weten dat het vrij goed gaat met mijn vader, het lijkt stabiel te blijven. We merken dat in de tussen weken als hij moet stoppen het na een week of 4  wel minder helder wordt, het zwakt dan echt wel af maar als de kuur weer is begonnen merk je echt verschil. We hopen dat dit nog lang zo goed zal blijven gaan en melden ons weer als het tijd is voor de nieuwe kuur.

Wanneer kunnen  we weer met een nieuwe kuur beginnen?

Man, 71 jaar

Mijn vrouw merkt dat ze weer minder vergeetachtig wordt.

Ze is blij met het effect van de pillen. Ik weet niet wat het effect op mijn ziekte is. Feit is wel dat ik sinds ik ze neem maar heel  langzaam achteruit ga.

Man, 86 jaar

Mijn man is weer aan de boot gaan werken, terwijl hij 3 jaar geleden niet uit de stoel te branden was! Hij kon nauwelijks lopen en nam totaal geen initiatief. Wij genieten voor zover dat nu mogelijk is, mede dank zij de supplementen!!

Man, 74 jaar

Ze begint hoe langer hoe meer op haar oude zelf te lijken. Dat betekent voor mij ook dat het samenleven weer wat gemakkelijker wordt. Ze heeft  weer belangstelling voor wat er om haar heen gebeurt en ze begint ook uit zichzelf te praten.

Vrouw, 67 jaar

Na de eerste capsules zei ze 'Het is alsof er een stofzuiger in mijn buik ronddraait, die alles opruimt.  Na een paar weken innemen was ze niet meer te herkennen. Haar ogen stonden helder, haar gezicht straalde. Vanaf die dag is ze een ander mens geworden. Er is weer belangstelling voor haar omgeving. Ze gaat met mensen in de gesprek vertelt over wat ze gelezen heeft en lijkt weer op haar oude ik. Ze is na 6 weken stoppen weer opnieuw begonnen( we houden ons goed aan de gebruiksaanwijzing) en we zijn erg benieuwd hoe het verder gaat.

Vrouw, 66 jaar

Hierbij mijn bevindingen met McS complex: Gevoelsmatig langzamere achteruitgang van de gevolgen van mijn ziekte. Het McS complex sluit goed aan bij de huidige theorie dat mijn ziekte nauw samenhangt met de spijsvertering, oa betere stoelgang. Het heeft goed bijgedragen aan mijn algemeen welbevinden en ik heb  minder last overal van.

Vrouw, 68 jaar

Heb de eerste kuur achter de rug en ben wonderlijke dingen in mijzelf tegen gekomen.

Verschillende problemen van de laatste jaren komen gewoon weer langs. En bijna vanzelfsprekend zijn mijn problemen nog niet weg maar wel is er zo af en toe een momentje dat het lijkt of de problemen een beetje weg zijn/lijken. En soms kan ik mijn handtekening weer zetten, zonder meer. Dank je wel en tot de volgende keer.

Man, 77 jaar

Ik kan weer fietsen. Ik ben deze week naar Hamburg gefietst! 

Man, 71 jaar

Ik voel mij stabieler. En ook emotioneel sterker sinds in McS-complex neem.

Man, 65 jaar

Ik sta meer in mijn kracht.

Man, 82 jaar

McS-complex

McS-complex is een samenstelling met o.a. vitamines B3, B6 en B12. Deze ingrediënten ondersteunen het energie niveau en de cognitieve vermogens zoals het geheugen en het concentratievermogen. McS-complex is gemaakt om senioren te ondersteunen.

webshop keurmerk

Ervaring delen

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring met ons product. Op de reviews pagina kunt u ervaringen van anderen lezen. Via onderstaande knop kunt u uw eigen ervaring met ons delen.